Skip to main content
ZES (zweegvliegen)

Zes staat voor Zweefvliegtuigclub Eindhovense Studenten. Je begrijpt het goed, leden zijn hier actief in het beoefenen van de kunst van zweefvliegen! Inmiddels bestaat de club al meer dan 50 jaar en bieden zij als ervaren club verschillende trainingen aan in zweefvliegen.

Activiteiten ZES

Zes heeft een zomerkamp, een lentekamp en een najaarskamp. Tijdens deze events gaan ze de openlucht in, nemen ze deel aan vele activiteiten en ook vele borrels. Daarnaast organiseert het Zeshuis jaarlijks één of twee geweldige huisfeesten voor alle leden.

Leden doen mee aan de Batavierenrace. Daarnaast biedt Zes ook nog eens de mogelijkheid tot internationale luchtvaart uitwisselingsprogramma’s.

Interesse?

Contact Zweefvliegtuigclub Eindhovense Studenten

www.zweefvliegen.nu

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.