Skip to main content
Twist (turnen & cheerleaden)

E.S.T.C. Twist staat voor de Eindhovense Studenten Turn- en Cheerleadvereniging Twist. Bij Twist krijg je training onder begeleiding van een ervaren trainer. De trainingen zijn beschikbaar voor alle niveaus voor zowel mannen als vrouwen. Iedere student kan dus mee doen!

Naast turnen heeft deze vereniging ook een cheerleadgroup. De trainingen focussen vooral op stunts, maar ook sprongen, gymnastiek en acrobatiek komen er aan te pas. We gebruiken geen pompoms. In deze groep word je begeleid door een aantal ervaren cheerleaders die je de fijne kneepjes van het cheerleaden leren. Nieuwe (onervaren) leden zijn welkom in de eerste acht weken van het eerste semester. Vanaf november wordt met een vaste groep getraind.

Op maandag en donderdag zijn er turntrainingen voor turners met ervaring, op vrijdag is er turntraining voor beginners. De cheerleaders trainen elke woensdag.

Activiteiten Twist

Bij Twist worden er regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd. Voorbeelden zijn borrels, uitjes of uitwisselingen met andere verenigingen.  Leden gaan ook regelmatig met elkaar stappen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om mee te doen met wedstrijden! Zo zijn er de Nederlandse Studenten Turn Competities en de Nederlandse Studenten Kampioenschappen. Deze wedstrijden vinden meerdere keren per jaar plaats en zijn altijd een feest.

Contact Eindhovense Studenten Turn- en Cheerleadvereniging Twist

Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven

board@estctwist.nl
estctwist.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.