Skip to main content
Thêta (roeien)

Thêta is de Eindhovense Studenten Roeivereniging en is sinds haar oprichting op 8 oktober 1975 uitgegroeid tot een grote, actieve en succesvolle studentensportvereniging van de Technische Universiteit Eindhoven. De roeiaccommodatie met sociëteit bevindt zich op de Kanaaldijk-Zuid 50 gelegen aan het Eindhovensch Kanaal. Bij Thêta kunnen studenten van de TU/e en Fontys Hogescholen op alle niveaus de roeisport bedrijven; van één keer per week ontspannen tot op internationaal topniveau. Daarnaast ontwikkelen leden zich op sociaal en organisatorisch vlak binnen de vele commissies welke Thêta rijk is.

Ondersteuning van alle roeiers

Thêta bevordert de roeisport in alle mogelijke facetten. Niet alleen door de ondersteuning van roeiers met Olympische ambitie of recreanten, maar juist ook door de organisatie van evenementen. Toonaangevende landelijke voorbeelden zijn de organisatie van de grootste Nederlandse roeiwedstrijd in 2010, omgedoopt tot de NSRF – Thêta Lustrumwedstrijden en de zeer succesvolle ergometermarathon voor het Glazen Huis in 2010. Binnen Eindhoven zijn evenementen als de Herfstregatta, Huizen- & Disputenrace, Miami Nice en 1000L-bierfeest niet weg te denken uit de studentenkalender.

Contact Eindhovense Studenten Roeivereniging Thêta

Kanaaldijk Zuid 50
5645 TA Eindhoven

bestuur@esrtheta.nl
www.esrtheta.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.