Skip to main content
Taveres (tafeltennis)

Taveres is een studenten tafeltennis vereniging in Eindhoven. Zij zorgen ervoor dat studenten uit Eindhoven gezellig kunnen tafeltennissen. De vereniging is opgericht in 1966 en bestaat dus al meer dan 40 jaar.

Bevorderen van tafeltennissport

Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van de tafeltennissport onder studenten in Eindhoven. Studenten die studeren aan de Technische Universiteit of Fontys Hogeschool zijn welkom om ook eens een potje te spelen. Twee keer per week wordt er training gegeven in het Studenten Sportcentrum op het TU/e-terrein. De trainingen zijn geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren tafeltennisser. Naast deze trainingen neemt Taveres ook deel aan competities en toernooien.

Activiteiten Taveres

Taveres heeft ook andere gezellige activiteiten. Zo wordt er iedere maand een activiteit georganiseerd, zoals poolen, karten, borrels, bowlen enzovoort. Vast onderdeel van de activiteitenkalender vormen de Van Lint Studenten Sportweek, Batavierenrace (grootste en gezelligste studentenestafetteloop van Europa) en de organisatie van het eigen toernooi.

Contact Eindhovense Studenten Tafeltennis Vereniging Taveres

Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven

informatie@taveres.nl
www.taveres.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.