Skip to main content
Tamar (volleybal)
Tamar is een van de twee studentenvolleybalverenigingen in het studentensportcentrum. Tamar is opgericht in 1963 en is daarmee een van de oudste studentensportverenigingen in Eindhoven. Tamar telt inmiddels meer dan honderd leden die verdeeld zijn over 4 herenteams en 5 damesteams. De teams spelen op verschillende niveaus variërend van  5e klasse tot aan de hoofdklasse, waardoor er voor iedereen wel een geschikt niveau is. Tamar onderscheidt zich van de andere studentenvolleybalverenigingen, doordat de teams deelnemen aan een doordeweekse competitie. Ideaal dus voor studenten die in het weekend naar huis willen of gewoonweg het weekend vrij van verplichtingen willen hebben.
 
De trainingen van Tamar zijn op maandagavond en de wedstrijden zijn over het algemeen woensdagavond.

Activiteiten Tamar

Binnen Tamar is het verenigingsgevoel erg belangrijk. Tamar organiseert bijna elke maand wel een activiteit dat variëert  tussen een avond opgezet door haar creatieve activiteitencommissie en een workshop gehouden door een andere vereniging. Daarnaast heeft Tamar regelmatig een borrel die georganiseerd wordt door twee teams. Ook organiseert Tamar elk jaar een tweetal toernooien: één doordeweeks 4x4 toernooi en een toernooi op zaterdag. Deze laatste wordt in samenwerking met volleybalvereniging Nuvoc georganiseerd , waarbij de dag afgesloten wordt  met een gezellige barbecue en afterparty. In de zomervakantie zit Tamar ook niet stil en dan is er een interne beachcompetitie waarbij teams bestaande uit één man en één vrouw tegen elkaar strijden op woensdagavonden.

Wil je meer weten over hoe het is om lid te zijn bij deze vereniging? Lees dan ook het interview met V.V. Tamar!

Contact Eindhovense studenten volleybal vereniging Tamar

O.L.Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven

info@vvtamar.nl
vvtamar.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.