Skip to main content

AEGEE Eindhoven (internationaal)

AEGEE  is een Europese studentenvereniging met 13.000 leden die in 180 Europese steden is gevestigd. AEGEE 

B&R Beurs Eindhoven (Student Investment Society)

B&R Beurs Eindhoven is the student investment society of Eindhoven University of Technology. B&R Beurs Eindhoven focuses on three core activities; the investment competition, educational lectures, and leisure activities.

Dekate Mousa (photography)

We are Dekate Mousa, the student film and photography association of Eindhoven. Every Tuesday we come together for a photography or film related activity.

E.S.M.G. Quadrivium (muziek)

Het Eindhovens Studenten Muziek Gezelschap Quadrivium is de studentenmuziekvereniging voor klassieke muziek in Eindhoven. De vereniging werd opgezet in 1964 en was eerst ondervereniging van het ESC, totdat zij onafhankelijk werd.

E.S.T.V. Doppio (toneel)

Doppio is een studenten toneelvereniging. Dit betekent dat ze zowel typische studentenvereniging activiteiten hebben, zoals introductiedagen, een introkamp en feesten, maar ook allerlei vormen van toneel.

Eindhovense Studentenraad (studentenfractie)

De Eindhovense Studentenraad is een nieuwe studentenfractie binnen de Universiteitsraad (UR) van de TU/e die met een frisse blik de hedendaagse onderwerpen en problemen bekijkt. 

ESRG Knights (rollenspel)

Eindhovens Studenten Rollenspel Genootschap Knights of the Kitchen Table is een studentenrollenspelvereniging in Eindhoven met als doel het bevorderen van het spelen van rollenspellen.

Groep-één (studentenfractie TU/e)

Groep-één is de grootste studentenfractie van de TU/e Universiteitsraad; hét centrale orgaan waarin bewaakt wordt dat beslissingen die het universiteitsbestuur maakt altijd ten goede komen van jou, de student!

Kinjin (Japanse cultuur)

De Japanse Cultuurvereniging voor Eindhovense Studenten (JCES) Kinjin is een vereniging die mensen met een passie of interesse voor Japan - of aan Japan gerelateerde zaken - bij elkaar brengt.

La Tuniña (Spaanse volksmuziek)

La Tuniña is een vrouwelijke traditionele spaanse studentenmuziekvereniging van de Technische Universiteit Eindhoven.

Studentproof (jazz)

Studentproof Jazz is dé studentenjazzvereniging van Eindhoven. Studentproof creëert een platform voor muzikanten van wie het hart ligt bij het spelen van en het luisteren naar jazz, funk, blues en soul muziek.

Tuna CL (Spaanse volksmuziek)

TCL is opgericht in 1964 en is daarmee de oudste Tuna buiten Spanje en Portugal. Een Tuna is een groep studenten die behalve studeren ook Spaanse volksmuziek maken.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.