Skip to main content
Nayade (zwemmen & waterpolo)

Nayade is DE Studenten Zwem- en Waterpolovereniging van Eindhoven. We hebben een verschillend niveau voor zwemmers en waterpoloërs, van absolute beginners tot (oud) Nederlandse toppers. Alles kan bij Nayade. Je kan als je wilt elke training komen trainen, maar je kan, als je wilt, ook 1x in de maand komen. Na de trainingen worden er gezellig biertjes gedronken, om elkaar ook buiten het zwembad beter te leren kennen. 

Zwemmen

Ons zwemteam bestaat uit ongeveer 100 leden. Zij zwemmen op verschillende niveaus, worden begeleid door een professionele trainer, die zelf al vele jaren zwemervaring heeft, en meerdere assistent-trainers en kunnen ook meedoen aan wedstrijdzwemmen. Er wordt op verschillende uren door onze zwemmers getraind. Er is een mogelijkheid om dit vroeg in de ochtend te doen, maar in de avond is ook een goede optie om eens te proberen. Per niveau is er een ander uur beschikbaar, zodat er altijd een schema is dat is aangepast op jouw niveau. 

Waterpolo

De waterpolotak bestaat momenteel uit vier teams, 2 heren- en 2 damesteams en ongeveer 15 gastleden die alleen trainen bij Nayade. De wedstrijden worden hoofdzakelijk gespeeld in het weekend, meestal op zaterdagmiddag of -avond. Daarnaast doen de teams regelmatig mee aan (inter)nationale toernooien, aan de studenten waterpolo competitie en wordt er elk jaar weer het Nayadetoernooi georganiseerd in mei.

Activiteiten Nayade

Naast de sport is voor Nayadianen ontspanning erg belangrijk. Daarom worden er vanuit Nayade verschillende activiteiten georganiseerd zoals een verenigingsweekend, bierproef, cocktailproef, eetestafette en clubkampioenschappen. De grootste activiteit is het (inter)nationale Nayade waterpolotoernooi. Jaarlijks trekt dit evenement zo’n 60 waterpoloteams uit binnen- en buitenland. Naast de georganiseerde activiteiten vanuit de evenementencommissie, zijn er ook altijd nog spontane stapavonden op donderdag- of zaterdagavond.

Een centrale plaats voor veel Nayade-activiteiten is het Nayadehuis, waar 11 actieve leden van de vereniging wonen. Ieder jaar organiseren zij een spetterend huisfeest met elke keer weer een ander verrassend thema.

Contact Eindhovense Studenten Waterpolo en Zwem Vereniging Nayade

bestuur@nayade.nl
nayade.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.