Skip to main content
E.S.V.V. Hajraa (volleybal)

Hajraa is een Eindhovense studenten volleybal vereniging. Zij tellen héél veel actieve leden en er is dan ook altijd wat te doen. Hajraa biedt trainingen aan op alle niveaus van derde klasse tot en met derde divisie voor zowel mannen als vrouwen. Naast de Nevobo competitie biedt Hajraa ook de mogelijkheid tot recreatief volleybal. Inmiddels telt Hajraa 15 teams, waarvan 8 damesteams en 7 herenteams.

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Twijfel dan niet en stuur een mailtje naar secretaris@hajraa.nl!

Activiteiten Hajraa

Naast volleybal hebben Hajranen ook een grote passie voor feestjes, toernooien, zeilen, karten en nog veel meer. Met een groot aantal activiteiten hoef je je bij Hajraa dus nooit te vervelen! Sinds 1979 organiseert Hajraa daarnaast het Buitentoernooi, dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste volleybaltoernooi van Europa met jaarlijks meer dan 5000 volleyballende en niet volleyballende bezoekers. Dit is een toernooi dat je meegemaakt móét hebben!

Contact Eindhovese studenten volleybal vereniging Hajraa

Onze Lieve Vrouwenstraat 1
5612 AW Eindhoven

secretaris@hajraa.nl
www.hajraa.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.