Skip to main content
E.S.T. Fellenoord (tennis)

Fellenoord is de Eindhovense studenten tennisvereniging. Deze vereniging biedt haar leden onder andere trainingen, wedstrijden en leuke activiteiten. Inmiddels hebben zij meer dan 300 actieve leden.

Bij Fellenoord wordt er getennist op elk niveau. Ze bieden trainingen aan in twee blokken: september-januari en februari-juni. Deze trainingen worden ’s avonds van maandag t/m donderdag door gecertificeerde trainers gegeven. Naast trainen, krijg je bij Fellenoord ook de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse competities en toernooien. Je kunt je het hele jaar door bij deze vereniging inschrijven.

Daarnaast ontwikkelen de leden zich op sociaal en organisatorisch vlak d.m.v. de commissies die de vereniging rijk is. 

Activiteiten Fellenoord

De vereniging heeft elke woensdag gezellige clubavonden. Van 20.00 uur tot 00.00 uur kan er dan getennist worden, op verlichte tennisbanen, onder genot van een drankje.

Andere activiteiten bestaan uit het grootste studenten tennistoernooi van Nederland, toss-avonden, een jaarlijks kerstdiner, nieuwjaarsborrel, uitwisselingen met andere verenigingen, drie grote seizoensfeesten per jaar en nog veel meer.

Contact Eindhovense studenten tennisvereniging Fellenoord

Geïnteresseerd? Nog vragen? Lijkt Fellenoord je leuk?
Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven

bestuur@fellenoord.nl
www.fellenoord.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.