Skip to main content
ESRV Concorde (paardensport)

ESRV Concorde is de studentensportvereniging voor alle studenten in en rond Eindhoven met interesse voor paardensport. Concorde is sinds 2000 actief in het Eindhovense studentenleven, en de vereniging organiseert lessen en activiteiten voor zowel beginnende als gevorderde ruiter. Voor onze leden bieden we een breed scala van activiteiten en de goedkoopste manier om als student paardrijlessen te volgen.

Lessen en activiteiten

Als lid van Concorde kun je onze wekelijkse lessen volgen op gevorderd en halfgevorderd niveau. Je kunt ook meedoen aan een tal van activiteiten, waaronder interne wedstrijden, ons jaarlijks ponycamp en bijzondere rijlessen. In het verleden hebben we bijvoorbeeld een strandrit gemaakt, een workshop westernrijden gevolgd en muildieren gereden! Bovendien heb je de mogelijkheid om je in te schrijven als een studentenruiter om mee te doen aan nationale wedstrijden.

Beginnerscursus paardrijden

Geen ervaring maar wél zin in om paard te rijden? Concorde biedt ook de kans om de basis van paardrijden te leren. Twee keer per jaar organiseren we een beginnerscursus paardrijden, bestemd voor mensen met weinig of helemaal geen ervaring. Na de cursus kun je doorstromen naar de reguliere les, en lid worden van onze vereniging. Voor de beginnende ruiter is er ook een beginnersles zodat iedereen op hun eigen tempo kan ontwikkelen.

Contact Eindhovense Studenten Rijsport Vereniging Concorde

Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612AW Eindhoven

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.