Skip to main content
E.S.K.V. Okawa (wildwater- en freestyle kajakken)

Okawa is de Eindhovense Studenten Kano Vereniging. Wij kanoën door het jaar heen op verschillende wateren in Europa en als het even kan zelfs daarbuiten. Focuspunten voor de vereniging zijn vooral het varen van wildwaterrivieren en freestylen in het zwembad of op een golf/wals.

E.S.K.V. Okawa werd opgericht in oktober 1982. Na een korte pauze in 1997 maakte Okawa een herstart in 2001 en is sindsdien weer volop actief. Momenteel zijn er een behoorlijk aantal studenten actief binnen de vereniging.

Trainingen

Okawa geeft op maandag en vrijdagavond freestyle training in het zwembad van het SSCE (Studentensportcentrum Eindhoven). Daarnaast proberen we één keer per maand naar het buitenland te gaan om wildwater te varen.

Activiteiten

Naast de dagtrips wildwaterkanoën in het buitenland gaan we ook regelmatig een weekend of week naar het buitenland. Voor bijvoorbeeld het Ardennen weekend, het voorjaarskamp voor de gevorderde leden of het zomerkamp waar we met alle leden overdag lekker varen en ’s avonds een biertje drinken bij het kampvuur.

In Oktober en April organiseren wij een introductie cursus om studenten kennis te laten maken met de sport, waarbij de cursus afgesloten wordt met een weekend wildwaterkanoën in Duitsland

Naast de vele kajak activiteiten organiseert Okawa ook regelmatig niet kajak gerelateerde activiteiten voor haar leden zoals de Kinky cocktail party, SBDA’s (speciaal bier drink avonden) en een whisky-proeverij.

Heb je een vraag of wil je een keer mee trainen stuur dan gerust een mail naar het bestuur.

Contact Eindhovense Studenten Kano Vereniging Okawa

Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612AW Eindhoven

bestuur@okawa.eu
www.okawa.eu

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.