Skip to main content
E.S.H. Da Vinci (handboog)

Da Vinci is de grootste studenten handboogvereniging in Nederland. Bij Da Vinci vind je schutters van alle soorten niveaus terug. Ze bieden een beginnerscursus voor als je nog geen ervaring hebt en een gezellige vereniging voor daarna of als je al schietervaring hebt. Er zijn zowel beginnende als (ver)gevorderde schutters, zelfs tot aan deelname aan de Olympische Spelen toe. Zo hebben ze voor ieder wat wils, of het nu gaat om een gezellige wedstrijd of een serieuze techniektraining.

Gratis introductie cursussen handboogschieten

Voor de beginnende schutter bieden ze het gehele jaar door een gratis introductiecursus aan. Hierbij wordt verenigingsmateriaal gebruikt en daarom is deze introductiecursus bij uitstek de mogelijkheid om een keer met de handboogsport kennis te maken.

Wedstrijden en competities

Da Vinci doet mee aan de indoor-18 metercompetitie met 2 teams. Intern hebben ze ieder jaar de zogenaamde laddercompetitie. Natuurlijk ontbreek bij deze vereniging ook het koningsschieten niet en worden er allerlei thema-wedstrijdjes georganiseerd. Een voorbeeld hiervan is de eindejaarswedstrijd, waarbij er altijd van alles kapot wordt geschoten.

Contact Eindhovense Studenten Handboogvereniging Da Vinci

Amazonelaan 4
5631 KW Eindhoven

info@eshdavinci.nl
www.eshdavinci.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.