Skip to main content
ESDV Footloose (dansen)

Footloose is meer dan alleen een dansvereniging. Ze zijn een studentendansvereniging en proberen dan ook veel activiteiten te organiseren buiten de danslessen om. Zo is er elke woensdag een dansavond, trainingsavond of borrelavond. Thema dansavonden, gala, bier& wijnproeverijen, filmavonden, Just Dance avonden, Kerstdiner, workshops, een weekendje weg en nog veel meer activiteiten worden door het bestuur en de commissies georganiseerd. Verder heeft de vereniging ook zijn eigen dans: De Footloose dans!

De Showcase van Footloose is de jaarlijkse eindevoorstelling van de vereniging. Heel Footloose komt samen en laat aan Eindhoven zien wat ze kunnen, voor zowel studenten als andere geïnteresseerden. Het is een show van formaat, met ruim 400 bezoekers, meer dan 100 dansers en vele verschillende dansstijlen.

Cursussen Footloose

Footloose biedt de volgende cursussen aan:

  • Hiphop
  • Modern Jazz
  • Ballet
  • Salsa
  • Stijldansen
  • Zouk

Contact studentendansvereniging Footloose

De Lampendriessen 31
5612 AH Eindhoven

esdvfootloose.nl

info@esdvfootloose.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.