Skip to main content
E.S.B.V. Panache (badminton)

E.S.B.V. Panache, kortom Panache, is dé Eindhovense studenten badminton vereniging. Hier kun je voor elk niveau badminton terrecht

Panache biedt elke week trainingen aan voor haar leden. Daarnaast wordt er op verschillende niveaus meegedaan aan de nationale badminton competitie. Het belangrijkste badmintonevenement voor de club is het Panache Toernooi.

Activiteiten Panache

Binnen Panache worden er activiteiten georganiseerd zoals bowlen, laserquesten, klimmen, lopen van kroegentochten en elk jaar de grote Panache BBQ! Daarnaast doen ze mee aan de Batavierenrace en de Van Lint Studenten Sport week.

Contact Eindhovense studenten badminton vereniging Panache

Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven

bestuur@esbvpanache.nl
www.esbvpanache.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.