Skip to main content
Elephants (rugby)

Elephants is de studenten rugby vereniging in Eindhoven. The Elephants bestaan vooral uit studenten van de TU/e en de Fontys Hogeschool. Een heel diverse groep van dikke/dunne/lange/kleine/snelle/trage Rugbyers waarvan de meesten tijdens hun studententijd zijn begonnen met Rugby.

Lid worden bij Elephants

Elephants is een toegankelijke club, waar vrijwel iedereen zijn draai kan vinden. Door de aard van het Rugby heerst er bovendien een hecht teamgevoel, dat je volgens hun bij weinig andere sporten of verenigingen terugziet. Lidmaatschap van The Elephants is overigens goed te combineren met het lidmaatschap van bijvoorbeeld een studievereniging of van één van de studenten gezelligheidsverenigingen. Dit blijkt uit al hun (oud)leden van het ESC, SSRE en Demos. The Elephants zijn dan ook studenten die bij alle opleidingen en studie/studentenverenigingen wel te vinden zijn. Allemaal verenigd door één ding: rugby.

Trainingen worden gegeven op dinsdag én donderdag voor zowel mannen als vrouwen!

Contact Elephants

Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven

info@elephants.nl
www.elephants.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.