Skip to main content
Blue (paaldansen)

SPV Blue is sinds 2012 de studenten paalsport vereniging van Eindhoven. In samenwerking met het Studenten Sport Centrum van Eindhoven bieden zij paalfitnesscursussen aan op verschillende niveaus.

Wanneer je bij SPV Blue gaat start je met een beginnerscursus van ongeveer acht lessen. Nadat je deze les hebt voltooid, krijg je de mogelijkheid om vervolgcursussen te doen op verschillende niveaus. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen in paalsport!

Activiteiten Blue

Als extra activiteiten organiseert Blue sportieve workshops van bekende paalsporters of workshops voor andere sporten zoals buikdansen. Daarnaast doen ze ook aan andere leuke activiteiten zoals professionele fotoshoots voor hun leden en BBQ’s.

Contact Studenten Paalsport Vereniging Blue

Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven

info@spvblue.nl
www.spvblue.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.