Skip to main content
Avalanche Boarders (boardsporten)

Avalanche Boarders is een studentensportvereniging in Eindhoven. In 1999 is de vereniging opgericht door een groep vrienden met een grote voorliefde voor sneeuw. Snowboarden werd dan ook dé hoofdactiviteit van deze vereniging!

Sinds een paar jaar houdt de vereniging zich ook bezig met andere boardsporten. Zo zijn ze actief in surfen, skaten en longboarden.

Activiteiten

Avalanche heeft veel geweldige activiteiten. Zo proberen ze ieder jaar voor snowboarden met een seizoensopener mee te gaan. Dit is een weekend of week, vroeg in het seizoen, waarbij ze de sneeuw opgaan. In maart gaan veel leden traditiegetrouw naar de Franse Alpen. Soms wordt er bij veel animo zelfs nog een derde trip naar de sneeuw georganiseerd.

Voor surfen gaan ze in de zomer een weekje naar een bekend surfcamp in Zuid-Frankrijk of Noord-Spanje. Longboarden doen ze bij mooi weer op plekken waar veel asfalt ligt en weinig auto's geparkeerd staan. Elke woensdagavond is er daarnaast een borrel in Kafee Aloys op Stratumseind. Twee keer per jaar worden er daarnaast giga feesten gegeven!

Contact Avalanche Boarders

Onze Lieve Vrouwenstraat 1
5613 AW Eindhoven

email@avalancheboarders.nl
www.avalancheboarders.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.