Skip to main content
AEGEE Eindhoven (internationaal)

AEGEE-Eindhoven is een onderdeel van AEGEE (Association des États Généraux des Étudiants de l’Europe). Het is een Europese studentenvereniging met in totaal meer dan 13.000 leden verspreid over meer dan 180 Europese studentensteden. AEGEE-Eindhoven is een gezellige vereniging, die meerdere malen per jaar reist binnen Europa om zo contact met het gehele netwerk te onderhouden.

Activiteiten AEGEE-Eindhoven

AEGEE-Eindhoven doet niet alleen maar aan reisjes, maar we hebben ook activiteiten in Eindhoven zelf. Zo is er een wekelijkse kookavond, gevolgd door een activiteit of borrel. Daarnaast hebben we de reisjes, die erg gevarieerd zijn. We hebben weekend uitwisseling, liftwedstrijden en gewone weekjes weg. Dit is altijd erg fijn om even tot rust te komen tijdens het drukke studentenleven. Verder kan ieder AEGEE lid in de zomer of winter meedoen aan een tweeweekse vakantietrip, met 20 andere studenten van over heel Europa, voor een lage prijs en met veel gezelligheid.

Contact AEGEE-Eindhoven

Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven
Metaforum begane grond, in de Common Room

board@aegee-eindhoven.nl
aegee-eindhoven.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.