← Terug naar overzicht

Stagiair Social Media

Beschrijving

Zoek jij een leuke (afstudeer)stage in de richting van social media? Lees dan snel verder! Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste, creatieve en ambitieuze stagiair ter ondersteuning van ons recruitment team.

Wat ga je doen?

Als ondersteuning van het recruitment team help je bij de uitvoering van social media campagnes. Je denkt creatief mee over onze doelgroepen; waar bevinden deze zich en hoe kunnen we ze het beste bereiken. Je ontwikkelt content/social posts voor bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Instagram en onze website. Daarnaast ga je interactie aan met kandidaten en bekijk en beantwoord je reacties. Tot slot verricht je algemene, voorkomende werkzaamheden ter ondersteuning van het team.

Wie ben jij en wat kan je?

Jij bent een student in de richting van recruitment, communicatie, media of marketing en woont in (de omgeving van) Den Haag. Je hebt affiniteit met internet en interactieve media en bezit het vermogen om aansprekende content te creëren. Je hebt kennis van social media en kan goed zelfstandig werken. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Tot slot ben je ondernemend ingesteld, georganiseerd, pro-actief, nauwkeurig en sociaal.

Waarom stage lopen bij Dutch Work?

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. We zijn een kleine organisatie, waar je samenwerkt in een compact en hecht team. Er heerst een gezellige werksfeer een er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We hebben heerlijke koffie en lunchen doen we gezamenlijk. We zijn gevestigd in het centrum van Den Haag, om de hoek van Het Plein; één van de meest levendige en gezellige plekjes van Den Haag! Tot slot ontvang je uiteraard een stagevergoeding. Deze is afhankelijk van de duur en intensiteit van jouw stage.

Interesse?

Neem dan contact met ons op via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de duur en invulling van jouw (afstudeer)stage gaan we dan een passend programma voor je in elkaar zetten!

Ik wil deze stage!

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op

Meer bijbanen en stages uit Eindhoven e.o.