← Terug naar overzicht

Promotor

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een flexibele studentenbijbaan bij een jong, maar hard groeiend bedrijf? Dan hebben wij wat moois voor je! 

Trust Marketing is op zoek naar sales talenten met een missie! Ben jij een teamplayer, een harde werker en krijg jij alles voor elkaar? Kom dan maar eens een bakkie bij ons halen, dan kijken we samen hoe we het onderste uit de kan kunnen halen bij jou!

Beschrijving

Trust Marketing werkt voor de mooiste goede doelen en is het marketingbureau waar het allemaal net een tikkeltje anders gaat. De klant op straat of aan de deur staat bij ons centraal. Daarom bieden wij als enige in Nederland precies wat de klant wilt: een unieke combinatie van het werven van zowel structurele- als eenmalige donateurs. Door dit unieke concept groeien wij keihard en zijn we op zoek naar verkoopmedewerkers die samen met ons hier een nog groter succes van willen maken!

Werken bij Trust Marketing is niet alleen heel leuk, maar jouw werk is ook heel belangrijk. Door jouw eindeloze inzet aan de deur of op straat voor A-merken leer je bij ons niet alleen heel veel, maar weet je ook zeker dat jouw resultaten het verschil maken voor andere mensen. Wij creëren een hechte community voor onze opdrachtgevers en daarvan ben jij het gezicht!

Werkzaamheden

Een werkdag bij ons begint met een bak koffie op kantoor. Samen met het team worden de voorbereidingen op de werkdag getroffen: een salestraining van de vestigingsmanager, captains die het inwerktraject met je doorlopen en gezamenlijk worden de doelstellingen voor die dag in kaart gebracht. De projectkleding en tablets liggen al klaar en samen met je team ga jij op pad. Op locatie zorg jij ervoor dat je leuke gesprekken hebt met de klant. Als ambassadeur van onze opdrachtgever is het aan jou de taak om de juiste feeling over te brengen. Jouw gedrevenheid werkt aanstekelijk en omdat jij weet hoe je gestructureerd een boodschap overbrengt op de klant kun je elke dag trots zijn op jouw resultaten. Na een dag hard werken is het nu tijd voor gezelligheid! De vestigingsmanager zorgt voor een drankje op kantoor en samen met het team wordt de dag even nabesproken. Als de werkdag is afgesloten is het tijd om lekker te chillen, een spelletje te spelen of wellicht duiken jullie nog even de kroeg in!

Dus ben jij:

  • Minimaal 18 jaar?
  • Student?
  • Een harde werker?
  • Leergierig?
  • Ambitieus?
  • Iemand die uitstekend de Nederlandse taal beheerst?
  • Klaar voor een uitdaging?

Meld je dan nu aan en kom het Trust Marketing team bij jou in de buurt versterken! Stuur jouw CV en motivatie naar recruitment@trustmarketing.nl.

Ik wil deze bijbaan!

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op

Meer bijbanen en stages uit Eindhoven e.o.