← Terug naar overzicht

Plantalent gezocht voor PostNL in Leeuwarden

Beschrijving

Vind jij het fijn om op tijd te beginnen op je werk zodat je de rest van de dag nog over hebt om andere activiteiten in te plannen? Ben jij iemand die goed onder druk kan presteren en het overzicht weet te behouden? Lees dan snel verder en wie weet is dit wel de perfectie functie voor jou in Leeuwarden.

Wat we zoeken

Functieomschrijving


Als allrounder op het gebied van logistiek ga jij aan de slag bij PostNL, Valid Express. Deze tak legt de focus op het vervoeren van spoedzendingen door heel Nederland. Denk hierbij aan ID-bewijzen, medicijnen of andere belangrijke zendingen.

Allrounder klinkt natuurlijk een beetje vaag dus even een toelichting op deze te gekke, afwisselende baan in de logistiek! Je dag begint uiteraard vroeg in de ochtend. Aangezien je dan nog fris en fruitig bent begin je meteen met het inplannen van de ritten die er die dag staan gepland. Zodra de andere chauffeurs zijn gearriveerd ga jij hun vertellen hoe de dag eruit ziet en welke ritten zij gaan rijden. Als uiteindelijk alle chauffeurs lekker onderweg zijn met de spoedpakketten ga jij nog wat administratieve zaken afhandelen. Dit zodat alle pakketten uiteindelijk goed terecht komen.

Werktijden

Als allround logistiek medewerker werk jij sowieso dinsdag t/m vrijdag. Jouw shifts duren van 06:00 uur tot ongeveer 08.00/09.00 uur. Daarnaast zal je op zaterdag eerst de planning maken en vervolgens zelf ook een route gaan rijden! Je zal dan tot een uur of 13:00 bezig zijn.Wat wij bieden:

 • Een baan voor ongeveer 15 uur per week;
 • Een goed salaris van €10,96 bruto per uur;
 • Een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheden en afwisseling;
 • Werken binnen een leuk team die jij deels mag aansturen.


 • Wat wij vragen:

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde vmbo opleiding.
 • Heb je ervaring met chauffeurswerk of als planner? Dan is dat zeker fijn meegenomen!
 • Je bent stressbestendig en kan goed overweg met computer.

 • Solliciteren:

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Middelbare school, MBO, HBO
  Ik wil deze bijbaan!

  Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

  Meer bijbanen en stages uit Eindhoven e.o.

  Lees ook

  Abonneren op