← Terug naar overzicht

Geef jouw carrière direct een goede start als Junior Support Engineer

Beschrijving

Volg jij een technische studie of heb jij net jouw opleiding afgerond en wil jij veel ervaring opdoen in een zeer korte tijd?  Wil jij de ruimte hebben om door te groeien bij een gezellig en innovatief bedrijf waar inbreng van ideeën wordt gewaardeerd? Grijp dan nu je kans!

Voor de afdeling Support is inepro op zoek naar een proactieve en energieke Junior Support Engineer die een kick krijgt van het oplossen van problemen. Deze functie kan op verschillende manieren ingevuld worden (fulltime/parttime/bijbaan). Zo is het mogelijk om 1, 2 of 3 dagen bij ons te komen werken, waardoor dit een ideale bijbaan is voor studenten die relevante werkervaring willen opdoen. Ook als je net afgestudeerd bent, ben je van harte welkom bij inepro en kan je parttime of fulltime aan de slag.

Wat ga je doen?

Als Junior Support Engineer kun je vragen verwachten van een Nederlandse eindgebruiker die een inepro artikel heeft gekocht, maar kloppen internationale dealers van inepro ook bij ons aan voor 2e lijn support. Dit maakt de functie zeer dynamisch en uitdagend en hierdoor zal je snel kennis opdoen van onze producten en diensten. Met deze kennis kun je verder groeien binnen onze organisatie, denk hierbij bijvoorbeeld aan productspecialist of consultant. Je gaat veel samenwerken met collega’s binnen jouw eigen afdeling en Research & Development om tot oplossingen te komen. Verder bouw en werk je mee aan opstellingen om specifieke situaties na te bootsen of te testen.

Waar je minimaal aan moet voldoen

 • Je hebt een klant- en servicegerichte instelling.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Je hebt interesse in techniek en ICT.
 • Je bent leergierig, willen is belangrijker dan kunnen.
 • Je kunt snel schakelen met klanten, collega’s en technieken en je voelt je gauw thuis in een dynamische omgeving.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Wij bieden een startersfunctie dus werkervaring is geen vereiste. Wel vragen wij om een bepaalde basis waarvan wij denken dat die nodig is voor deze functie.

Dit bieden wij jou

 • Een uitdagende functie in een prettige werkomgeving.
 • Een marktconform salaris.
 • Interne trainingen en begeleiding.
 • Doorgroeimogelijkheden bij gebleken geschiktheid.

Wie zijn wij?

inepro ontwikkelt innovatieve software- en hardware oplossingen voor betalen en registreren. Van het reguleren van printopdrachten tot het afrekenen van o.a. lunch op een school met een app. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nieuw-Vennep, waar we met ongeveer 60 medewerkers in een informele sfeer samenwerken.

Contactinformatie

Indien je geïnteresseerd bent, kun je jouw CV en motivatiebrief sturen naar Esther Hoogerheide, Personal Assistant & Office Manager. Email: E.Hoogerheide@inepro.com Telefoon: 06 12518217 Jouw gegevens worden volgens de nieuwe AVG regels vertrouwelijk behandeld (en bij afwijzing direct vernietigd).

Contact van intermediairs en uitzendbureaus wordt niet op prijs gesteld en deze reacties worden derhalve ook niet in behandeling genomen.

Ik wil deze bijbaan!

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op

Meer bijbanen en stages uit Eindhoven e.o.