← Terug naar overzicht

Coördinator stichting IMC Basis

Beschrijving

De functie 0.5 FTE (20 uur) De Coördinator organiseert de werving, instructie en begeleiding van de gastdocenten, de voorbereiding en de uitvoer van de lessen. Deze functie wordt op de locatie van de betreffende basisschool uitgevoerd (Bassischool de Springplank in Leiden op donderdag en vrijdag). We verwachten dat er één middag per zes weken in Amsterdam wordt gewerkt.

Taken en verantwoordelijkheden De kwaliteit van het onderwijsprogramma waarborgen volgens de principes van IMC Basis Opzetten van vakken in samenwerking met gastdocenten (vrijwillige professionals) Opbouwen en onderhouden van een sponsor- en gastdocenten netwerk rondom de school Werven, instrueren en begeleiden van gastdocenten, klassendocenten en vrijwilligers Een goed opgebouwd dagprogramma opstellen met vakdoelen en lesdoelen In samenwerking met gastdocenten en reguliere docenten uitvoeren van de lessen Evalueren van de lessen en verstrekken van gegevens aan het centrale IMC Basis team Brug slaan tussen het IMC Basis concept en de kernddoelen van het reguliere onderwijs en de docenten hierin mee nemen Pro actief nadenken over integratie van IMC Basis en reguliere onderwijs. Wat bieden wij jou?

Een zelfstandige baan met veel afwisseling en vrijheid. Je werkt in een inspirerende en informele werkomgeving met gedreven collega´s die hart hebben voor jongeren en onderwijs. Voor de functie ontvang je een vergoeding

Ik wil deze vrijwilligerswerk!

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op

Meer bijbanen en stages uit Eindhoven e.o.