← Terug naar overzicht

ADO Den Haag zoekt stewards!

Beschrijving

Lijkt het jou leuk om in en rond een voetbalstadion te werken? Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en ben je niet bang om mensen aan te spreken? Wil jij werken in het gezelligste team van Den Haag? Dan is ADO Den Haag op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw dag als steward eruit?

Je komt aangelopen, aangereden of aangefietst en je ziet het al liggen: het mooiste stadion van Nederland. Dit wordt vandaag jouw werkplek! Je loopt binnen in het stewardhome en wordt warm begroet door al jouw collega’s. Het belooft een mooie dag te worden en iedereen heeft er zin in.

Je schrijft je in, krijgt je instructies en loopt het stadion binnen. Alle voorbereidingen zijn in volle gang en er heerst een gezellige sfeer in het stadion. Jij bent vandaag met jouw team verantwoordelijk voor jullie tribune. Veiligheid, gastvrijheid en behulpzaamheid zijn de dingen waar jullie voor staan. Jij ben het gezicht van ADO Den Haag en zorgt ervoor dat iedereen aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis gaat.

Jij bent de vraagbaak, het eerste aanspreekpunt. Jij ontvangt de mensen en helpt mensen waar nodig om de weg te vinden in het stadion. Je staat iedereen vriendelijk te woord; gastvrijheid is voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast zie jij erop toe dat mensen zich aan de huisregels houden. Vriendelijkheid en respect naar elkaar zijn hierbij cruciaal. Wij willen toch dat iedereen kan genieten van de wedstrijd en een mooie dag beleeft in ONS stadion.

Ik wil deze bijbaan!

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op

Meer bijbanen en stages uit Eindhoven e.o.