U bent hier

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, drink een biertje in een gezellige kroeg, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of doe eens wat cultureels (en dat hoeft echt niet saai te zijn). Wat kun je allemaal doen in Eindhoven Studentenstad in je vrije tijd? Je vindt het hier!

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Eindhoven Studentenstad direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Uitgaan in Eindhoven

In deze stad met veel studenten en starters is er tot diep in de nacht genoeg te beleven. In dit overzicht geef ik je van dag tot dag mee waar je het leukste feestje kan bouwen.

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student wil je volop van het leven genieten en daar hoort reizen natuurlijk bij. Een verre reis in de zomervakantie, een weekend weg met vrienden, op wintersport met je vereniging en nachtjes weg met je vriend(in). Zo kan je de leukste tripjes en mooiste verre reizen organiseren voor een goede prijs!

Alles over fitness

Wil jij genieten van je studententijd, maar ook fit blijven en lekker in je vel zitten? Op deze pagina hebben wij de belangrijkste informatie over fitness voor je op een rij gezet.

Leuke barretjes en restaurants in Eindhoven

Bourgondisch Eindhoven heeft talloze leuke barretjes, shared dining concepten, gezellige kroegen en eettentjes voor elk budget. Wat zouden wij doen in Eindhoven? De geijkte én de nieuwe(re) restaurant tips op een rij.

Ontdek Eindhoven: top 5 culturele hotspots

Je kunt het weekend natuurlijk gebruiken om lekker in de kroeg te zitten, maar ontdek Eindhoven ook eens als een toerist! De top 5 culturele hotspots als je behoefte hebt aan creatieve inspiratie of omdat je gewoon de stad wil leren kennen waar je woont.