U bent hier

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of laat je gewoon (cultureel) inspireren in Eindhoven. Wat kun je allemaal doen in deze leuke stad als je tijd over hebt?

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student gaat er niets boven de vakanties gedurende het hele jaar. Met name de zomervakantie is iets waar wij als studenten verschrikkelijk erg naar uitkijken. Maar je bent een arme student en de meest luxe vakanties en verre reizen zijn niet altijd mogelijk.

Alles over fitness in Eindhoven

Het doorsnee leven van een student is allesbehalve 'healthy' te noemen. Daarom is het belangrijk om tussen het feesten door aan je body te werken. Zo kun je genieten van je studententijd, blijf je fit en zit je goed in je vel. Op deze pagina de basis om te starten met fitness in Eindhoven en alles wat je daarover moet weten.

Leuke barretjes en restaurants in Eindhoven

Bourgondisch Eindhoven heeft talloze leuke barretjes, shared dining concepten, gezellige kroegen en eettentjes voor elk budget. Wat zouden wij doen in Eindhoven? De geijkte én de nieuwe(re) restaurant tips op een rij.

Ontdek Eindhoven: top 5 culturele hotspots

Leuk die studenten zaterdagen, maar ontdek Eindhoven ook eens als een toerist. De top 5 cultuur hotspots als je behoefte hebt aan creatieve inspiratie of omdat je gewoon de stad wil leren kennen waar in je woont.

Koop kaartjes voor een festival of feestje

Bier drinken, dansen, uitgaan en een nieuwe bar of feestje bezoeken in Eindhoven is altijd een goed idee. Koop een kaartje voor een Einhovens festival of feestje en geniet van de bourgondische én uitbundige sfeer van deze stad.

Start nu écht met sporten

Wordt het niet eens tijd dat je op zoek gaat naar je passie op het gebied van sport? Eindhoven heeft talloze sport opties voor de sportieve student, maar ook voor studenten die vooral genieten van de 3e helft.