U bent hier

Waarom studeren in Eindhoven?

Ben jij van plan om te gaan studeren in Eindhoven? Dan maak je een goede keuze. Eindhoven staat misschien niet bekend als studentenstad, maar heeft het grootste aanbod van studentenverenigingen in Nederland!

Eindhoven is vooral bekend om Philip en PSV, maar Eindhoven heeft veel meer te bieden. Zo heeft Eindhoven bijna 70 studentenverenigingen! Er zit dus vast en zeker een vereniging bij die iets voor jou is. Meer zin om sportief je studententijd door te gaan? Bij ons kun je ook een compleet overzicht van alle studenten sportverenigingen in Eindhoven vinden.

Het karakteristieke, bruisende karakter van Eindhoven vind je terug in de vele hippe, leuke en betaalbare horecagelegenheden en de gezelligste food & lifestyle spots. Wil je Eindhoven echt ontdekken? Lees dan snel even de onze top 5 culturele hotspots van de stad!

Overtuigd? En nieuwsgierig naar de opleidingen die je in Eindhoven kunt volgen? Op onze website vind je een handig overzicht van alle Hogescholen en Universiteiten in Eindhoven!

Lees ook

handig voor studenten
netflix
Abonneren op