U bent hier

Twist (turnen & cheerleaden)

E.S.T.C. Twist staat voor de Eindhovense Studenten Turn- en Cheerleadvereniging Twist. Bij Twist krijg je training onder begeleiding van een ervaren trainer. De trainingen zijn beschikbaar voor alle niveaus voor zowel mannen als vrouwen. Iedere student kan dus mee doen!

Naast turnen heeft deze vereniging ook een cheerleadgroup. De trainingen focussen vooral op stunts, maar ook sprongen, gymnastiek en acrobatiek komen er aan te pas. We gebruiken geen pompoms. In deze groep word je begeleid door een aantal ervaren cheerleaders die je de fijne kneepjes van het cheerleaden leren. Nieuwe (onervaren) leden zijn welkom in de eerste acht weken van het eerste semester. Vanaf november wordt met een vaste groep getraind.

Op maandag en donderdag zijn er turntrainingen voor turners met ervaring, op vrijdag is er turntraining voor beginners. De cheerleaders trainen elke woensdag.

Activiteiten Twist

Bij Twist worden er regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd. Voorbeelden zijn borrels, uitjes of uitwisselingen met andere verenigingen.  Leden gaan ook regelmatig met elkaar stappen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om mee te doen met wedstrijden! Zo zijn er de Nederlandse Studenten Turn Competities en de Nederlandse Studenten Kampioenschappen. Deze wedstrijden vinden meerdere keren per jaar plaats en zijn altijd een feest.

Contact Eindhovense Studenten Turn- en Cheerleadvereniging Twist

Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven

board@estctwist.nl
estctwist.nl

Lees ook

Abonneren op