U bent hier

ESZVV Totelos (zaalvoetbal)

ESZVV Totelos staat voor een hoop zaalvoetbal en gezelligheid. Er is bij ons ruimte om zowel prestatief- als recreatief te zaalvoetballen. De mannenteams spelen op verschillende niveaus verdeeld over een maandagavond- en vrijdagavondcompetitie. Daarnaast  kent Totelos een ruime damestak met vier vrouwenteams die uitkomen in de maandagavondcompetitie.

Univerity Totelos Tournament

Met een ledenaantal van ±150 leden is er behoorlijk wat ruimte om jezelf te ontwikkelen middels het doen van commissie- of bestuurswerk. Zo ruilt Totelos ieder collegejaar het 6-koppige bestuur in voor een nieuw bestuur. Daarnaast organiseert Totelos jaarlijks het driedaagse International University Totelos Tournament, waar zaalvoetbalteams uit heel Europa aan meedoen. Ook het alom bekende carnavalstoernooi D-Night is door Totelos op de kaart gezet. Naast de zaalvoetbal gerelateerde activiteiten worden er ook andere activiteiten georganiseerd, zoals ledenborrels en –weekendjes waarbij het vloeibare goud rijkelijk vloeit.

Open trainingen E.Z.S.V.VTotelos

Zin gekregen om een potje mee te voetballen? Bezoek onze open training dan eens: iedere maandag van 17:00-18:30 uur in hal 1 op het Studenten Sportcentrum! Overigens kun je bij ons ook trainingslid worden, als je niet in competitieverband wil spelen. Niets zo geniaal, als een Totelosser in de zaal (of in de kroeg)!

Contact Eindhovense Studenten Zaal Voetbal Vereniging Totelus

O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven

bestuur@totelos.nl
www.totelos.nl

Lees ook

Abonneren op