U bent hier

Taveres (tafeltennis)

Taveres is een studenten tafeltennis vereniging in Eindhoven. Zij zorgen ervoor dat studenten uit Eindhoven gezellig kunnen tafeltennissen. De vereniging is opgericht in 1966 en bestaat dus al meer dan 40 jaar.

Bevorderen van tafeltennissport

Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van de tafeltennissport onder studenten in Eindhoven. Studenten die studeren aan de Technische Universiteit of Fontys Hogeschool zijn welkom om ook eens een potje te spelen. Twee keer per week wordt er training gegeven in het Studenten Sportcentrum op het TU/e-terrein. De trainingen zijn geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren tafeltennisser. Naast deze trainingen neemt Taveres ook deel aan competities en toernooien.

Activiteiten Taveres

Taveres heeft ook andere gezellige activiteiten. Zo wordt er iedere maand een activiteit georganiseerd, zoals poolen, karten, borrels, bowlen enzovoort. Vast onderdeel van de activiteitenkalender vormen de Van Lint Studenten Sportweek, Batavierenrace (grootste en gezelligste studentenestafetteloop van Europa) en de organisatie van het eigen toernooi.

Contact Eindhovense Studenten Tafeltennis Vereniging Taveres

Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven

informatie@taveres.nl
www.taveres.nl

Lees ook

Abonneren op