U bent hier

Suca (turnen & cheerleaden)

E.S.T. Suca staat voor de Eindhovense Studenten Turnvereniging Suca. Bij Suca krijg je training onder leiding van een ervaren trainer. De trainingen zijn beschikbaar voor alle niveaus voor zowel mannen als vrouwen. Iedere student kan dus mee turnen!

Naast turnen heeft deze vereniging ook een cheerleadgroup. De trainingen zijn zoals je het cheerleaden uit Amerika kent: met sprongen, gymnastiek, acrobatiek en vooral stunts. Pompoms komen er niet aan te pas. In deze groep word je begeleid door een aantal ervaren cheerleaders die je de fijne kneepjes van het cheerleaden leren. Nieuwe (onervaren) leden zijn welkom in de eerste acht weken van het eerste semester. Vanaf november wordt met een vaste groep getraind.

Op maandag en donderdag zijn er turntrainingen voor turners met ervaring, op vrijdag is er turntraining voor beginners. De cheerleaders trainen elke woensdag.

Activiteiten Suca

Bij Suca worden er regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd. Voorbeelden zijn borrels, uitjes of uitwisselingen met andere verenigingen.  Leden gaan ook regelmatig met elkaar stappen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om mee te doen met wedstrijden! Zo zijn er de Nederlandse Studenten Turn Competities en de Nederlandse Studenten Kampioenschappen. Deze wedstrijden vinden meerdere keren per jaar plaats en zijn altijd een feest.

Contact Eindhovense Studenten Turnvereniging Suca

Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven

sucaturnt@gmail.com
cheerleading.suca@gmail.com
www.suca.nstb.nl

Lees ook

handig voor studenten
netflix
Abonneren op