U bent hier

E.S.K.W. Okawa (kano)

Okawa is de Eindhovense Studenten Kano Vereniging. Zij kanoën door het jaar heen op verschillende wateren in Europa en als het even kan zelfs daarbuiten. Focuspunten voor de vereniging zijn vooral het varen van wildwaterrivieren en freestylen op een golf/wals, maar voor een wedstrijdje kanopolo zijn ze ook te vinden.

E.S.K.V. Okawa werd opgericht in oktober 1982. Na een korte pauze in 1997 maakte Okawa een herstart in 2001 en is sindsdien weer volop actief. Momenteel zijn er een behoorlijk aantal studenten actief binnen de vereniging.

Trainingen

Okawa biedt elke maandag trainingen in het zwembad van het sportcentrum. Wanneer het weer meezit wordt er vanaf het voorjaar op dinsdag op de Dommel gevaren. Daarnaast wordt er ook elk jaar een beginnerscursus gegeven.

Activiteiten

In het weekend bezoeken ze regelmatig rivieren in Nederland, België of Duitsland of gaan ze met zijn allen naar de branding aan zee. Achteraf wordt de dag dan afgesloten met een etentje bij iemand thuis. In de zomer wordt er een zomerkamp gegeven waar de leden vaak tentjes opslaan in de Alpen om vijf dagen lang, onder begeleiding van ervaren instructeurs, heftige rivieren af te gaan.  Daarnaast doen ze nog allerlei niet-vaar activiteiten zoals feestjes, Sinterpaas en whiskey-proefavonden.

Contact Eindhovense Studenten Kano Vereniging Okawa

Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612AW Eindhoven

bestuur@okawa.eu
www.okawa.eu

Lees ook

eindexamens voorbereiden
Abonneren op