U bent hier

E.S.K.V. Okawa (wildwater- en freestyle kajakken)

Okawa is de Eindhovense Studenten Kano Vereniging. Wij kanoën door het jaar heen op verschillende wateren in Europa en als het even kan zelfs daarbuiten. Focuspunten voor de vereniging zijn vooral het varen van wildwaterrivieren en freestylen in het zwembad of op een golf/wals.

E.S.K.V. Okawa werd opgericht in oktober 1982. Na een korte pauze in 1997 maakte Okawa een herstart in 2001 en is sindsdien weer volop actief. Momenteel zijn er een behoorlijk aantal studenten actief binnen de vereniging.

Trainingen

Okawa geeft op maandag en vrijdagavond freestyle training in het zwembad van het SSCE (Studentensportcentrum Eindhoven). Daarnaast proberen we één keer per maand naar het buitenland te gaan om wildwater te varen.

Activiteiten

Naast de dagtrips wildwaterkanoën in het buitenland gaan we ook regelmatig een weekend of week naar het buitenland. Voor bijvoorbeeld het Ardennen weekend, het voorjaarskamp voor de gevorderde leden of het zomerkamp waar we met alle leden overdag lekker varen en ’s avonds een biertje drinken bij het kampvuur.

In Oktober en April organiseren wij een introductie cursus om studenten kennis te laten maken met de sport, waarbij de cursus afgesloten wordt met een weekend wildwaterkanoën in Duitsland

Naast de vele kajak activiteiten organiseert Okawa ook regelmatig niet kajak gerelateerde activiteiten voor haar leden zoals de Kinky cocktail party, SBDA’s (speciaal bier drink avonden) en een whisky-proeverij.

Heb je een vraag of wil je een keer mee trainen stuur dan gerust een mail naar het bestuur.

Contact Eindhovense Studenten Kano Vereniging Okawa

Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612AW Eindhoven

bestuur@okawa.eu
www.okawa.eu

Lees ook

Abonneren op