U bent hier

Hoc Habet (schermen)

Hoc Habet is sinds 1966 de Eindhovense studenten scherm vereniging. Het is een kleine vereniging waar je zowel recreatief kunt schermen als kunt deelnemen aan toernooien.

Bij Hoc Habet kun je elke dinsdagavond trainen. Deze trainen vinden plaats onder begeleiding van een officiële maître d'escrime. Tijdens de training wordt aandacht besteed aan vele technieken, aanvallen en weringen, maar ook aan voetenwerk. Daarnaast is er extra aandacht voor de fijne motoriek en de wedstrijdtactiek. Twee keer per jaar geven ze daarnaast een beginnerscursus.

Activiteiten Hoc Habet

Bij Hoc Habet wordt er niet alleen maar getraind: er vindt ook een laddercompetitie plaats en er worden interne toernooitjes gehouden. Ook wordt er deelgenomen aan verschillende toernooien en worden er uitwisselingen met andere (studenten)schermverenigingen georganiseerd. Daarnaast organiseert Hoc Habet een eigen internationaal toernooi in oktober.

Daarnaast is er natuurlijk veel gezelligheid: er vinden dan ook regelmatig activiteiten als borrels, etentjes, video-avonden, barbecues en dergelijke plaats.

Contact Eindhovense studenten scherm vereniging Hoc Habet

O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven

bestuur@hochabet.nl
www.hochabet.nl

Lees ook

Abonneren op