U bent hier

ESMC de Asfalthappertjes (motorrijden)

ESMC staat voor de Eindhovense Studenten Motor Club. Deze club bestaat sinds 1989 en heeft meer dan 100 leden. Bij deze vereniging vind je de meest uiteenlopende motoren. Zeker door de nieuwe rijbewijsregeling is de diversiteit in motoren nog groter geworden. Crossers, Nakeds, supersports en tourbuffels je ziet ze allemaal voorbij komen.

Motor rijden

Meerdere weekenden per jaar gaat ESMC het buitenland op de motor verkennen. Veelal in Luxemburg, Duitsland en noord Frankrijk. Maar ook in Nederland worden er ritten georganiseerd, vaak gecombineerd met het kijken van de MotoGP. Minimaal 1 keer per maand proberen we een mooie rit te rijden, met als startpunt ons Clubhuis.

Activiteiten ESMC

ESMC heeft elke tweede dinsdag van de maand clubavond, maar doen ook veel andere activiteiten. In sportieve zin houden zij ook van karten en pocketbiken. Maar ook een avondje samen eten, stappen, barbecueën of biertjes drinken, slaan zij zeker niet over. Dus ook in de wintermaanden is het goed vertoeven bij ESMC.

Clubruimte 

De clubruimte van ESMC bied de mogelijk om zelf aan je motor te sleutelen. Als je dit nog niet goed kan, zijn er meerdere leden die je graag van advies voorzien. We hebben parkeerplaatsen voor je motor en sleutelplekken, die je kan gebruiken als je met een project bezig bent. Verder hebben we een motoraanhanger, geschikt voor 3 motoren.

Contact Eindhovense Studenten Motor Club

ESMC "de Asfalthappertjes"
Kanaaldijk-Noord 57C
5642 JA Eindhoven

bestuur@esmc.nl
www.esmc.nl

Lees ook

Abonneren op