U bent hier

Don Quishoot (hockey)

Don Quishoot is dé studenten hockeyvereniging van Eindhoven en heeft op dit moment zo'n 350 actieve leden. Deze leden zijn verdeeld over 7 Heren teams, 10 Dames teams en 2 mixed trainings teams. De teams variëren van prestatie tot recreatief hockey. Zo komen zowel Heren 1 als Dames 1 uit in de derde klasse en hebben beide de ambitie en potentie om op korte termijn te promoveren. Er werd gespeeld op alleen het zandkunstgrasveld van het studentensportcentrum, wat onderdeel is van de Technische Universiteit van Eindhoven. Maar sinds begin 2017 is er een semi-waterveld opgeleverd tussen het Studenten Sportcentrum en het huidige veld in.

Activiteiten Don Quishoot

Naast hockey is er natuurlijk ook heel veel gezelligheid, zowel langs de lijn als in het clubhuis. Iedere zondag wordt er door een team een feest georganiseerd, wordt er na afloop van alle wedstrijden door zo’n 150 man gegeten op de club en wordt er gedanst op muziek onder het genot van een biertje. Daarnaast worden er nog andere grote activiteiten georganiseerd zoals de Donquiski wintersportreis en het familietoernooi.

Wil je meer weten over hoe het is om lid te zijn bij deze vereniging? Lees dan ook het interview met Don Quishoot! Kijk ook eens op onze Instagram pagina: @don_quishoot voor een sfeerimpressie van onze club.

Contact Eindhovense Studenten Hockey Vereniging Don Quishoot

Onze Lievevrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven

bestuur@donquishoot.nl
donquishoot.nl

Lees ook

Abonneren op