U bent hier

E.S.H. Da Vinci (handboog)

Da Vinci is de grootste studenten handboogvereniging in Nederland. Bij Da Vinci vind je schutters van alle soorten niveaus terug. Ze bieden een beginnerscursus voor als je nog geen ervaring hebt en een gezellige vereniging voor daarna of als je al schietervaring hebt. Er zijn zowel beginnende als (ver)gevorderde schutters, zelfs tot aan deelname aan de Olympische Spelen toe. Zo hebben ze voor ieder wat wils, of het nu gaat om een gezellige wedstrijd of een serieuze techniektraining.

Gratis introductie cursussen handboogschieten

Voor de beginnende schutter bieden ze het gehele jaar door een gratis introductiecursus aan. Hierbij wordt verenigingsmateriaal gebruikt en daarom is deze introductiecursus bij uitstek de mogelijkheid om een keer met de handboogsport kennis te maken.

Wedstrijden en competities

Da Vinci doet mee aan de indoor-18 metercompetitie met 2 teams. Intern hebben ze ieder jaar de zogenaamde laddercompetitie. Natuurlijk ontbreek bij deze vereniging ook het koningsschieten niet en worden er allerlei thema-wedstrijdjes georganiseerd. Een voorbeeld hiervan is de eindejaarswedstrijd, waarbij er altijd van alles kapot wordt geschoten.

Contact Eindhovense Studenten Handboogvereniging Da Vinci

Amazonelaan 4
5631 KW Eindhoven

info@eshdavinci.nl
www.eshdavinci.nl

Lees ook

Abonneren op