U bent hier

ESRV Concorde (paardensport)

ESRV Concorde is de studentensportvereniging voor alle studenten in en rond Eindhoven met interesse voor paardensport. Concorde is sinds 2000 actief in het Eindhovense studentenleven, en de vereniging organiseert lessen en activiteiten voor zowel beginnende als gevorderde ruiter. Voor onze leden bieden we een breed scala van activiteiten en de goedkoopste manier om als student paardrijlessen te volgen.

Lessen en activiteiten

Als lid van Concorde kun je onze wekelijkse lessen volgen op gevorderd en halfgevorderd niveau. Je kunt ook meedoen aan een tal van activiteiten, waaronder interne wedstrijden, ons jaarlijks ponycamp en bijzondere rijlessen. In het verleden hebben we bijvoorbeeld een strandrit gemaakt, een workshop westernrijden gevolgd en muildieren gereden! Bovendien heb je de mogelijkheid om je in te schrijven als een studentenruiter om mee te doen aan nationale wedstrijden.

Beginnerscursus paardrijden

Geen ervaring maar wél zin in om paard te rijden? Concorde biedt ook de kans om de basis van paardrijden te leren. Twee keer per jaar organiseren we een beginnerscursus paardrijden, bestemd voor mensen met weinig of helemaal geen ervaring. Na de cursus kun je doorstromen naar de reguliere les, en lid worden van onze vereniging. Voor de beginnende ruiter is er ook een beginnersles zodat iedereen op hun eigen tempo kan ontwikkelen.

Contact Eindhovense Studenten Rijsport Vereniging Concorde

Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612AW Eindhoven
esrv.concorde@gmail.com
www.esrvconcorde.nl

 

Lees ook

Abonneren op