U bent hier

Avalanche Boarders (boardsporten)

Avalanche Boarders is een studentensportvereniging in Eindhoven. In 1999 is de vereniging opgericht door een groep vrienden met een grote voorliefde voor sneeuw. Snowboarden werd dan ook dé hoofdactiviteit van deze vereniging!

Sinds een paar jaar houdt de vereniging zich ook bezig met andere boardsporten. Zo zijn ze actief in surfen, skaten en longboarden.

Activiteiten

Avalanche heeft veel geweldige activiteiten. Zo proberen ze ieder jaar voor snowboarden met een seizoensopener mee te gaan. Dit is een weekend of week, vroeg in het seizoen, waarbij ze de sneeuw opgaan. In maart gaan veel leden traditiegetrouw naar de Franse Alpen. Soms wordt er bij veel animo zelfs nog een derde trip naar de sneeuw georganiseerd.

Voor surfen gaan ze in de zomer een weekje naar een bekend surfcamp in Zuid-Frankrijk of Noord-Spanje. Longboarden doen ze bij mooi weer op plekken waar veel asfalt ligt en weinig auto's geparkeerd staan. Elke woensdagavond is er daarnaast een borrel in Kafee Aloys op Stratumseind. Twee keer per jaar worden er daarnaast giga feesten gegeven!

Contact Avalanche Boarders

Onze Lieve Vrouwenstraat 1
5613 AW Eindhoven

email@avalancheboarders.nl
www.avalancheboarders.nl

Lees ook

Abonneren op