U bent hier

All Terrain (buitensport)

"E.S.A.T.S. All Terrain is de eerste studenten buitensport vereniging. Maar wat houdt dat dan in? Het houdt in dat ze buitensporten beoefenen op alle terreinen. Denk hierbij aan disciplines als mountainbiken, hardlopen, klimmen en kanoën.

Trainingen All Terrain

All Terrain traint elke woensdagavond. Bij deze training ligt de nadruk op het oefenen voor survival runs. Kortom, veel rennen, klimmen en klauteren. Daarnaast is er in de zomer op maandagavond ook mountainbike training.

Activiteiten

Door het jaar heen worden regelmatig weekendjes weg georganiseerd door en voor leden. Van tevoren wordt vaak niet bekend gemaakt waar de reis precies heen gaat en wat voor (buiten)activiteiten de deelnemers precies gaan doen. Dit kan werkelijk van alles zijn: van abseilen tot zeilen, of zelfs paardrijden. Ook worden zo nu en dan korte cursussen gegeven over bijvoorbeeld touw knopen of bushcraft.

Jaarlijks wordt de All Terrain challenge georganiseerd. Deze challenge is een adventure race waarbij deelnemers in teams van twee acht uur lang verschillende buitensport uitdagingen aangaan."

Contact All Terrain

Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612AW Eindhoven

bestuur@allterrain.nl
www.allterrain.nl

Lees ook

Abonneren op