U bent hier

Overige studentenverenigingen in Eindhoven

Bij overige studentenverenigingen ligt de focus niet op sporten of religie. Waar deze verenigingen wel voor staan? Dat kan van alles zijn! Van politiek tot maatschappelijke betrokkenheid en van internationale betrekkingen tot toneel: er is in Eindhoven Studentenstad keuze genoeg! Je kan natuurlijk ook lid worden van gezelligheidsverenigingenstudentensportverenigingen en religieuze verenigingen in Eindhoven Studentenstad. Waar je ook lid wordt: het draagt zeker bij aan je studentenleven!

Wil je niks missen van de verenigingen in Eindhoven Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

B&R Beurs Eindhoven (Student Investment Society)

B&R Beurs Eindhoven is the student investment society of Eindhoven University of Technology. B&R Beurs Eindhoven focuses on three core activities; the investment competition, educational lectures, and leisure activities.

Groep-één (studentenfractie TU/e)

Groep-één is de grootste studentenfractie van de TU/e Universiteitsraad; hét centrale orgaan waarin bewaakt wordt dat beslissingen die het universiteitsbestuur maakt altijd ten goede komen van jou, de student!

Tuna CL (Spaanse volksmuziek)

TCL is opgericht in 1964 en is daarmee de oudste Tuna buiten Spanje en Portugal. Een Tuna is een groep studenten die behalve studeren ook Spaanse volksmuziek maken.

Studentproof (jazz)

Studentproof Jazz is dé studentenjazzvereniging van Eindhoven. Studentproof creëert een platform voor muzikanten van wie het hart ligt bij het spelen van en het luisteren naar jazz, funk, blues en soul muziek.

E.S.M.G. Quadrivium (muziek)

Het Eindhovens Studenten Muziek Gezelschap Quadrivium is de studentenmuziekvereniging voor klassieke muziek in Eindhoven. De vereniging werd opgezet in 1964 en was eerst ondervereniging van het ESC, totdat zij onafhankelijk werd.

La Tuniña (volksmuziek)

La Tuniña bestaat uit Eindhovense studentes en oud-studentes die, nog altijd in de traditioneel Middeleeuwse Tunakostuums, Spaanse en Zuid-Amerikaanse volksmuziek ten gehore brengen

ESRG Knights (rollenspel)

Eindhovens Studenten Rollenspel Genootschap Knights of the Kitchen Table is een studentenrollenspelvereniging in Eindhoven met als doel het bevorderen van het spelen van rollenspellen.

Kinjin (Japanse cultuur)

De Japanse Cultuurvereniging voor Eindhovense Studenten (JCES) Kinjin is een vereniging die mensen met een passie of interesse voor Japan - of aan Japan gerelateerde zaken - bij elkaar brengt.

E.S.T.V. Doppio (toneel)

Doppio is een studenten toneelvereniging. Dit betekent dat ze zowel typische studentenvereniging activiteiten hebben, zoals introductiedagen, een introkamp en feesten, maar ook allerlei vormen van toneel.

Dekate Mousa (photography)

We are Dekate Mousa, the student film and photography association of Eindhoven. Every Tuesday we come together for a photography or film related activity.