U bent hier

Studentenverenigingen in Eindhoven

Eindhoven is een echte studentenstad. Er zijn een heleboel studiemogelijkheden en ook op het gebied van studentenverenigingen is er volop keuze. Tijdens de introductieweek van Eindhoven krijg jij de kans om je te oriënteren op al deze verenigingen. Bezoek de Intro van de TU/e of Fontys en maak kennis met de verschillende studentenverenigingen!

Lid worden bij een studentenvereniging in Eindhoven

Weet je nog niet of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees dan eens ons artikel over wel of niet lid worden bij een studentenvereniging. Veel studenten zien op tegen de verplichtingen en de ontgroening. Maar wist je dat er steeds meer studentenverenigingen zijn zonder ontgroening en dat de verplichtingen enorm verschillen per studentenvereniging? In Eindhoven heb je een aantal grote gezelligheidsverenigingen, maar ook veel studentensportverenigingen. Daarnaast zijn er studentenverenigingen met een religieus, internationaal of cultureel karakter. Zo is er dus altijd een vereniging die bij je past!

Wil je niks missen van de studentenverenigingen in Eindhoven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Gezelligheidsverenigingen in Eindhoven

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen waar gezelligheid voorop staat. De leden organiseren samen activiteiten en genieten van hun studententijd.

Sportverenigingen in Eindhoven

Bij een studentensportvereniging combineer je sport met de gezelligheid van een studentenvereniging. Zo blijf je tijdens je studententijd fit en leer je nieuwe mensen kennen!

Studieverenigingen in Eindhoven

Hier vind je een overzicht van alle studieverenigingen uit Eindhoven Studentenstad. Een studievereniging is iets anders dan een studentenvereniging. Een studievereniging is verbonden aan een specifieke studie.

Overige studentenverenigingen in Eindhoven

Naast gezelligheidsverenigingen, sportverenigingen en religieuze verenigingen zijn er nog veel meer studentenverenigingen in Eindhoven. Van politieke verenigingen tot culturele studentenverenigingen!