U bent hier

Hogeschool Tio

Hogeschool Tio is een bekende Nederlandse Hogeschool die opleidingen aanbiedt op het gebied van hotelmanagement, eventmanagement, toerisme, business en marketing. Deze instelling heeft verschillende locaties waaronder Eindhoven.  

Kleinschalig en persoonlijk

Hogeschool Tio is een kleinschalige en persoonlijke instelling. Deze Hogeschool geeft les in kleinschalige klassen zodat elke student genoeg persoonlijke aandacht krijgt. Daarnaast biedt Tio veel internationale mogelijkheden voor de studenten doordat zij intensief contact heeft wereldwijd met andere hogescholen.

Opleidingen

Naast de reguliere opleidingen specialiseert Tio zich in snel studeren. Hierdoor is het mogelijk om je Bachelor te halen in kortere tijd! Informatie over het opleidingsaanbod in Eindhoven en overige informatie over de vestiging in Eindhoven is te vinden op de website.

Studentenverenigingen Cognatio

De Hogeschool Tio heeft ook eigen studentenvereniging voor de studenten van alle vestigingen. Studentenvereniging Cognatio heeft ruim 600 leden en zit in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Hengelo. 

Contact Hogeschool Tio Eindhoven

Begijnenhof 8-12
5611 EL Eindhoven

eindhoven@tio.nl
www.tio.nl/vestigingen/eindhoven/

Lees ook

Demos Logo
Abonneren op