U bent hier

Fontys Hogescholen Eindhoven

Fontys is een kennisinstituut met meer dan 4.300 medewerkers en ruim 44.000 studenten. Het onderwijs is van hoge kwaliteit. We willen aan de verwachtingen van onze studenten en medewerkers voldoen, of beter nog: deze overtreffen.

Door aandacht te geven en uit te dagen kan ieder zijn of haar eigen talent ontdekken en verder ontplooien. Zo kunnen onze studenten en medewerkers ‘groeien door aandacht en uitdaging’. Fontys biedt een hoge kwaliteit aan onderwijs en is ervan overtuigd dat studenten groeien door ‘aandacht en uitdaging’. Fontys heeft zeven locaties in Eindhoven.

Opleidingen Fontys Hogeschool Eindhoven

In Eindhoven worden er 43 bachelor opleidingen aangeboden en 5 master opleidingen, zo zit er voor elke student wel een passende opleiding tussen.

Purple introweek

Ga je studeren bij Fontys? Mis dan ook niet hun eigen introductieweek; Purple! Je maakt kennis met je medestudenten, je opleiding, de stad, studieverenigingen en natuurlijk het uitgaansleven! Zoals altijd is de introductie in de week voorafgaande aan de start van het collegejaar.

Contact Fontys Hogescholen

Mail Fontys
www.fontys.nl

Lees ook

Demos Logo
Abonneren op