U bent hier

Hogescholen in Eindhoven

Wil jij een hbo-opleiding volgen? Dan heb je in Eindhoven keuze uit drie verschillende hogescholen. Voor hospitality, toerisme en business zit je goed bij Tio. Voor design moet je bij de Design Academy zijn, terwijl je voor verschillende opleidingen terecht kunt bij Fontys! 

 

TIAS School for Business and Society Eindhoven

Bij TIAS School for Business and Society doceren ze vanuit de gedachte dat inzichten van vandaag niet de oplossingen van morgen zijn. Daarom leggen ze, naast het overbrengen van kennis en vaardigheden, de nadruk vooral op het stimuleren van een kritische, nieuwsgierige benadering.

EuroCollege Hogeschool

Welkom op het eurocollege: de best presterende school van nederland. EuroCollege is een kleinschalige, particuliere school die mbo- en hbo-opleidingen aanbiedt met de studierichtingen events, hotel, tourism, business, finance, asian studies en entrepreneurship. Een unieke school die zich ‘de best presterende school van Nederland’ mag noemen.

Hogeschool Tio

Hogeschool Tio is een bekende Nederlandse Hogeschool die opleidingen aanbiedt op het gebied van onder andere hotelmanagement, toerisme en marketing. Tio heeft diverse locaties, waaronder Eindhoven. Is Tio iets voor jou?

Fontys Hogescholen Eindhoven

Met 43 bachelor opleidingen en 5 masters biedt Fontys voor elke student een passende opleiding. Elk jaar wordt bij Fontys gestart met de Purple introductieweek, waarbij je direct medestudenten leert kennen. Lees meer over Fontys.

Design Academy

Ben jij nieuwsgierig, open-minded en zit je vol ideeën die je wilt leren uitwerken in een functioneel design? Dan is de Design Academy Eindhoven misschien wat voor jou. De belangrijkste informatie die je moet weten vind je hier.