← Terug naar overzicht

Dit heb je nodig voor een coronaproof feestje

feestje

Gelukkig mag het weer: feestjes! Wel alleen nog thuis, maar dat hoeft de pret niet te bederven! Natuurlijk willen we het allemaal zo coronaproof mogelijk organiseren en daarom zet ik voor jou wat handige dingen op een rijtje waar je aan kunt denken. Hiermee organiseer jij een leuk feestje, terwijl je je wel aan de regels houdt!

Genoeg ruimte

Een klein of groot huis maakt niet uit, maar zorg dat er genoeg ruimte is voor jouw gasten. De één is natuurlijk iets strenger dan de ander, maar het is wel zo fijn als je jouw gasten minimaal 1,5 meter afstand van elkaar gunt. Dit kun je doen door stoelen iets uit elkaar te zetten. Ben je niet zo van het zitten op een feestje? Zet dan een paar statafels neer. Op deze manier staan mensen meer in groepjes en verder uit elkaar. Als jouw tuin of balkon en het weer het toelaat, is het allerbeste natuurlijk om het in de buitenlucht te vieren.

Bekers

Vanzelfsprekend kunnen we in deze tijd niet met z’n allen uit dezelfde champagnefles drinken. Het is slim om ervoor te zorgen dat iedereen zijn eigen beker of glas heeft. Wil je bier en fris in plastic glazen? Er zijn verschillende bekers die je makkelijk en voordelig kunt bestellen voor jouw coronaproof feestje. Uiteraard wel plastic, want dat is veiliger dan glas. Als je het écht goed wil aanpakken, schrijf dan op elke beker een naam. Zo gebruikt iedereen zijn eigen beker en raakt niemand in de war. Zelfs niet als ze te diep in het glaasje gekeken hebben ;-).

Verdelen

Als student heb je misschien meerdere vriendengroepen. Vrienden van school, de plek waar je bent opgegroeid en uit Eindhoven door bijvoorbeeld een studentenvereniging. Onwijs leuk en gezellig, maar het is niet verstandig om iedereen tegelijk uit te nodigen. Zeker niet als je weinig ruimte hebt. Een goed alternatief is om het te verdelen. Plan voor elke groep een andere avond in. Meer avonden feest en de gezelligheid wordt er niet minder op!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden