← Terug naar overzicht

Deze Eindhovense restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen!

Diner

Alle restaurants hebben hun deuren moeten sluiten vanwege het Coronavirus. Superjammer want wij houden onwijs van lekker eten buiten de deur. Maar niet getreurd: er zijn nu veel restaurants die afhaal- en bezorgmaaltijden verzorgen! Maar waar kun je lekker en goed eten bestellen in Eindhoven? Je leest het hier!

Good Tea Stories

Wil je morgen een thuiswerkdag goed beginnen? Start dan met een Chai Tea Latte en een Granola Bowl bij Good Tea Stories! Liever een Matcha of Golden Latte of misschien wel een Vitamin Tea? Het is allemaal mogelijk. Liever tussen de middag een gezonde lunch nuttigen? Wat dacht je van Avocado & Kimchi Toast? Het is net zo lekker als dat het klinkt!

Berlage

Bij Berlage kun je (vanaf 20 euro) gratis je avondmaaltje bestellen. Speciaal om door deze heftige coronamaatregelingen heen te komen hebben ze een lekker menu opgesteld. Zin in bruschetta's, Thaise Kokossoep of sashimi? Ze bereiden het allemaal met liefde voor je!

Martini's Eindhoven

Nu we bijna allemaal thuis zitten, is de kans groot dat je gemiddeld 4 keer per week een pasta'tje maakt. Niet mis mee, maar bij lange na niet zo lekker als de pasta's bij Martini's Eindhoven. Ga voor een pasta met gamba's of een vegetarische ravioli. Liever een pizza bestellen? Dat kan uiteraard ook! Enjoy!

Bij Albrecht 

We kennen allemaal de pizza’s en burgers die het hele jaar door bezorgd kunnen worden. Deze hebben we natuurlijk ook al allemaal al een keer geprobeerd. Nu we niet meer uit eten kunnen wordt het tijd voor iets nieuws. Er zijn veel restaurants die normaal gesproken niet bezorgen, maar nu tijdelijk wel. Ik zou zeggen: profiteer hiervan! Je kunt nu chique uit eten, maar dan bij jou thuis! Denk aan een compleet 4- of 5 gangendiner. Een restaurant waar je bij terecht kunt voor zo’n heerlijk uitgebreid diner, is Bij Albrecht in Eindhoven. Van dinsdag tot en met zaterdag bezorgen zijn tussen 17.00 en 19.00 uur. Afhalen kan ook! Dit kan tussen 17.00 en 18.00 uur. Ideaal voor een romantisch avondje met je vriend of vriendin, of een gezellig etentje met vrienden of familie!

Wijnen, wijnen, wijnen

Nu je een lekker diner hebt uitgekozen om te laten bezorgen, is het tijd voor wijn. Want wat is een lekker, uitgebreid etentje zonder een goede wijn?! De wijntjes van de supermarkt bij jou om de hoek, heb je natuurlijk allemaal al een keer geprobeerd. Het is tijd voor een goede wijn die past bij jouw maaltijd. Zoals wanneer je uit eten gaat! Je kunt bij veel restaurants ook online een wijntje bij het eten bestellen. Aanrader: Bij Albrecht kun je heerlijke wijnen bestellen. Rood, wit en rosé: voor ieder wat wils!

Neem een kijkje op ThuisbezorgdDeliveroo of Uber Eats om te zien welke restaurants bij jou in de buurt bezorgen! Eten besteld en nu alleen nog op zoek naar een spannende serie voor tijdens het eten? Check hier onze Netflix aanraders waarmee je de coronacrisis wel doorkomt!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden