← Terug naar overzicht

De beste gadgets voor studenten

Als student heb je het maar zwaar. Colleges, sociale verplichtingen en een heleboel thuisstudie. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel handige gadgets die het leven voor jou als student net wat makkelijker maken. Wij zochten op wat de beste gadgets voor studenten zijn!

Hoesje voor je smartphone

Kan jij je nog een leven zonder smartphone voorstellen? Ik in ieder geval niet. Een onmisbare gadget voor mijn smartphone is dan ook een goed hoesje! Naast de nodige bescherming, vind ik het ook belangrijk dat deze er een beetje leuk uitziet. Ik zoek daarom regelmatig naar galaxy note 10 lite hoesjes van gsmpunt.nl. Hierdoor heb ik een leuk voorraadje van hoesjes voor verschillende gelegenheden. Zo heb ik er een met ruimte voor mijn pasjes voor als ik naar een festival ga. En als ik een avondje uit ga, neem ik er een met een leuk printje.

Smartphone projector

Een andere handige gadget waar je als student niet zonder kunt, is een smartphone projector. Een smartphone projector is eigenlijk de goedkope versie van een beamer. Met deze gadget kun je dus romantische films met je scharrel kijken alsof je in de bioscoop zit. Of de Eredivisiewedstrijden op groot scherm natuurlijk! Je kunt smartphone projectors online kopen, maar voor de arme studenten onder ons is er ook een andere oplossing. Je kunt namelijk zelf gemakkelijk een smartphone beamer maken! Het enige wat je nodig hebt is een schaar, plakband, schoenendoos, karton en een vergrootglas. 

Koelkast organizer

Als student ontkom je er niet aan dat de koelkast vol ligt met drank. Vervelend genoeg hebben die glazen flesjes ook altijd een hele plank nodig hebben, omdat je ze pas kunt stapelen als ze niet kunnen rollen. Gelukkig heb je daar hele handige oplossingen voor. Namelijk siliconen matjes die ervoor zorgen dat de flesjes niet kunnen rollen. Zo kun je een piramide van bierflesjes maken die maar de helft van een plank innemen! Zo’n koelkast organizer kun je trouwens ook heel makkelijk zelf maken door een papierklem op het rekje van je koelkast te plaatsen. Heb je een koelkast met plastic plankjes? Koop dan een setje magneetstrips. Zorg wel dat de magneten sterk genoeg zijn en op hun plek blijven met het plastic plankje ertussen!

Op zoek naar nog meer handige life hacks voor studenten? Lees dan ook onze blog lifehacks: de wintereditie!

Meer studentennieuws

studentenhuis schoonmaken
Flatlay van een feesttafel met versieringen
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden