← Terug naar overzicht

Rijles voor studenten in Eindhoven

meisjes auto

Wil je rijles in Eindhoven maar niet te veel betalen? Dat kan! Ook met een studentenbudget, want het studentenleven is natuurlijk hartstikke duur. Collegegeld, kamerhuur, boeken, een laptop en dan praten we nog niet eens over jezelf hip aankleden en geld overhouden om leuke dingen te doen. Ik heb net mijn rijbewijs gehaald en gelukkig vond ik een rijschool in de omgeving van Eindhoven die goedkoop is en flexibel.

Dit gaf voor mij de doorslag om voor Rijles24 te gaan:
• Geen wachtlijsten
• Gespreid betalen mogelijk
• Gratis proefles ter waarde van € 39,50

Studie combineren met rijles

Ik vond genoeg goede rijscholen in Eindhoven. Ik zocht via Google op ‘rijles in Eindhoven’ en vond zo een aantal betrouwbare rijscholen. Ik was ook op zoek naar een rijschool die aansloot op mijn wensen. Ik sprak de rijleraar en hij vertelde dat ik kon worden opgehaald bij de hogeschool. Zo kon ik de rijles prima combineren met mijn studie. Ik ging dan met het ov naar school en werd opgepikt bij hogeschool Fontys Eindhoven en begon de rijles. Ik was erg blij met de flexibiliteit en de kwaliteit van de lessen, dat ik voor de eigenaar van de rijschool een testimonial heb gemaakt:

“Uitstekende rijschool. De uitleg is altijd heel duidelijk en de instructeurs kunnen precies inschatten wanneer je toe bent aan nieuwe aspecten van het leren rijden. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen!”

Studentenrijschool Rijles24

Zo vanaf college in de auto instappen was voor mij natuurlijk ideaal. Als student in Eindhoven had ik het al druk genoeg! Daarom pikte Rijles24 me op vanaf Fontys Eindhoven of bij mijn ouders thuis. Overleg met je projectgroep? Propedeusestress? Ik kon lekker mijn hoofd leegmaken achter het stuur terwijl een ervaren instructeur naast mij zat. Hierdoor was ik mijn tentamenstress zo kwijt.

Online Examentraining

Als ik klaar was met studeren, ging ik toch nog even door, want ik kon mijn rijbewijs theorie online halen. Voor het examen moest ik wel langs het CBR, maar de rest was klik, klik en klaar. Echt super dat je online de regels kunt leren. Tijdens de les op de weg krijg je alle verkeersregels in de praktijk uitgelegd natuurlijk. Dat gaat niet online en daarvoor moet je echt in de auto zitten. Ik schreef me in voor de rijbewijs theorie cursus en de rijschool nam contact met me op om ervoor te zorgen dat ik binnen no-time mijn rijbewijs kon gaan halen. Tegen de scherpste studentprijzen. Waarom zou ik te veel betalen? Met goedkope rijlessen in Eindhoven en omgeving bespaarde ik zo honderden euro’s.

Snel je rijbewijs

Ik bepaalde zelf de snelheid van de rijlessen, of ik nu mijn rijbewijs in 10 dagen wilde halen of wekelijks één rijles wilde volgen. Bovendien kon ik gratis herexamens doen, want helaas lukte het me de eerste keer niet. Dat lag echt puur aan mezelf hoor, als ik heel eerlijk ben.

Plan een gratis proefles

Met meerdere betrokken instructeurs, een hoog slagingspercentage én gratis proefles heb ik niet verder gezocht. Ik heb direct een gratis proefles ingepland. Ook nieuwsgierig (en op zoek naar goedkope rijlessen)? De website voor rijles in Eindhoven kan je hier vinden.

Meer studentennieuws

studentenhuis schoonmaken
Flatlay van een feesttafel met versieringen
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden