← Terug naar overzicht

Oud en nieuw feestjes in Eindhoven!

Proosten op het nieuwe jaar. Lachen om de leuke dingen die 2019 bracht. Uitkijken naar de nieuwe herinneringen die gemaakt zullen worden. Dansen tot diep in de nacht. Oliebollen als midnight snack en vervolgens lekker lang uitbrakken op Nieuwjaarsdag. Oud en nieuw is het ideale moment voor een goed feestje! Dit jaar worden er in Eindhoven weer een aantal hele vette feesten georganiseerd waar je het nieuwe jaar knallend in kunt luiden. Voor iedere muzieksmaak en elke leeftijd is er iets te doen. Ben jij met je vrienden al druk op zoek naar een leuk feest? Lees deze blog, er zit vast iets voor jullie tussen!

Exclusieve locatie

Proosten op het nieuwe jaar op een hele bijzondere locatie. Dat kan dit jaar in het Evoluon. Op 31 december vindt daar het We all Love 80’s 90’s 00’s NYE-feest plaats. Geniet van de beste hitjes uit deze periodes en dans op de Spice Girls, Britney Spears en Justin Bieber. Zes uur lang heb je de keuze uit drie verschillende area’s. In de ticketprijs zit een glas champagne en oliebollen inbegrepen. Daarnaast worden de gasten om 00:00 uur getrakteerd op een professionele vuurwerkshow, te zien vanaf het binnenterrein van het Evoluon. Dat belooft een mooie nacht te worden! 

Show en spektakel

Houd je van show en spektakel? Heb je zin in live-acts, vuurwerk en een Moulin Rouge sfeer? Kies dan voor the Rouge Rewind Show in de Oude Rechtbank. Een bijzondere avond vol verrassingen en de beste DJ’s. Voor een all-in prijs van 60 euro geniet je van toffe muziek en bestel je onbeperkt drankjes. 

Schudden met die billen

Houd jij wel van wat billenshakers? Ga je los op Nederlandse rap? Kies dan voor TIKTAK! Dit feest vindt dit jaar naast Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Breda ook plaats in het Klokgebouw in Eindhoven. Hier staat je een geweldige line-up te wachten. Ronnie Flex, Jonna Fraser, Mr. Polska, Biggi, Boef, Frenna en meer staan deze avond allemaal live op het podium. Zij zullen zorgen voor een onvergetelijk feestje met heerlijke muziek!

Voor de techno liefhebbers

Ben je fan van techno? Ook dan is er keuze in Eindhoven tijdens oud en nieuw. Voor een liveoptreden van de bekende techno DJ Amelie Lens ga je naar het Koelhuis voor 'NYE with Amelie Lens'. Een feest op een gloednieuwe locatie met een goede line-up. Bij Radio Royaal vindt Herrie met Gerrie plaats. Een feest met een mix van techhouse, disco en house klassiekers in een bijzondere sfeer. Een grote show van danseressen, acts, confetti en unieke decoraties. En leuk meegenomen: de opbrengsten van dit feest gaan gedeeltelijk naar Trees for All, een organisatie die het mogelijk maakt dat bomen gepland worden in Bolivia. Door een kaartje te kopen kan je dus meteen een goed voornemen van je lijstje afstrepen, ideaal!

Wil je oud en nieuw een keer helemaal anders vieren dit jaar? Lees dan ook onze blog How about: oud en nieuw vieren op een andere manier?!

Meer studentennieuws

musea online
Thuis studeren
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden