← Terug naar overzicht

De beste ijssalons van Eindhoven

Bij de zomer hoort natuurlijk een ijsje, maar waar haal je nu het beste ijsje van Eindhoven? Ik zocht het voor je uit en schreef onderstaand lijstje!

Intelligentia Taste Room

Helemaal vernieuwd en helemaal hip is Intelligentia Taste Room op Strijp-S, waar je kunt kiezen uit allerlei unieke smaken. Denk aan ijs met Ruby chocolade, roze Tony Chocolonely of mediteraanse kruiden. Iedere keer hebben ze weer nieuwe bijzondere smaken in de vitrine liggen waardoor je nieuwe smaken kunt blijven ontdekken. Je smaakpapillen zullen je dankbaar zijn!

IJssalon Kees

Het ijs van Kees uit Gelderop kent iedereen uit de omgeving, maar bij Down Town Gourmet Market hebben ze ook het heerlijke ijs van Kees voor je klaar liggen. Ga voor een hoorntje of een heerlijke warme wafel als toetje na een gezellige avond bij de Smalle Haven.

Bastani

In het centrum zit natuurlijk de ijssalon Bastani waar ze een enorme keus hebben aan lekkere smaken. Ook ijscoupes staan op het menu waar je heerlijk van kunt genieten. Neem je ijsje mee naar buiten en zit lekker in het zonnetje op de Keizersgracht.

Martini’s

Deze Italiaan met de naam Martini's op Victoria Park heeft meer dan alleen maar pizza’s en pasta’s. Ze zaten voorheen in de Heuvel Gallerie, maar hebben hun ijs meegenomen naar het mooie Victoria Park. En mocht je nou geen zin hebben in een ijsje, proef dan hun overheerlijke tiramisu, die is ook zeker de moeite waard.

Firenze

Firenze is familie van Martini’s en net zo lekker ijs maar dan net buiten het centrum op het Trudoplein. Hier vind je nog het dorpse gezelligheidsgevoel. Plof neer en ga mensen kijken die over het plein rondlopen, je kijkt vast je ogen uit.

Komende zomer zijn er dus genoeg plekken om een lekker ijsje te scoren! Mocht je een dagje de natuur in gaan, dan kun je ook nog langs de Philips Fruittuin of de Genneper Hoeve voor vers boerderij ijs. Oftewel laat de zon maar komen!

Meer studentennieuws

musea online
Thuis studeren
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden