← Terug naar overzicht

Moederdag, maar dan net even anders dan normaal

Moederdag

Op zondag 12 mei 2019 zetten we alle moeders in het land weer in het zonnetje. Je kan haar natuurlijk een heerlijk Rituals cadeaupakket geven, of een leuk tijdschrift, want dat is altijd goed. Maar misschien heeft je moeder wel een heel pittig jaar achter de rug en wil je net dat beetje extra voor haar doen. Ik heb een aantal originele ideeën voor je bedacht waarmee je je moeder deze Moederdag kunt verrassen.

Keukenhof

Van 21 maart t/m 19 mei kun je weer genieten van de prachtige Keukenhof. Welke moeder wordt nou niet gelukkig van een bosje tulpen? In de Keukenhof vind je zo'n 7 miljoen tulpen en andere bloemen, deze vormen gezamenlijk een wonderschoon spektakel, dus als ze daar niet gelukkig van wordt... Tickets kun je scoren via de website van de Keukenhof, en kom je van ver dan heeft de NS een goede aanbieding voor je met trein + bus + Keukenhof-tickets

Rondvaart

Kies een gave stad uit en boek een rondvaart. In de meeste steden heb je een rondvaart waar je ook een hapje en een drankje kunt nuttigen. Mocht je uitkomen in Utrecht, dan kun je onze blog lezen over de gezelligste Utrechtse terrassen aan het water, met een beetje geluk is het heerlijk weer op Moederdag. In Amsterdam kun je vaak op het moment zelf een rondvaart boeken, maar wil je het inclusief bijvoorbeeld een high tea dan kun je het beter van te voren reserveren. Bij de Salonboot kun je genieten van een high tea terwijl je vaart door de prachtige wateren van Delft, Den Haag of Leidschendam-Voorburg. 

Picknick met haar vriendinnen

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Neem contact op met de kinderen van je moeders beste vriendinnen en organiseer gezamenlijk voor jullie moeders een picknick. Mocht het geen lekker weer zijn, dan kunnen jullie natuurlijk ook een high tea organiseren. Houd het een verrassing en breng alle moeders en kinderen dan samen op Moederdag. Wedden dat ze verrast zullen zijn! Natuurlijk eten jullie als kinderen ook gewoon mee, want het is immers Moederdag. Moeders willen vooral tijd doorbrengen met hun kinderen! 

Doe samen een workshop

Het is altijd leuk om nieuwe dingen te proberen. Dus afhankelijk van wat jouw moeder leuk vindt om te doen, kun je een workshop doen. Een workshop bonbons maken, sieraden maken, potten bakken, schilderen, bloemschikken of een make-up workshop. Hartstikke leuk om samen te doen, maar vrij prijzig. Kijk daarom op websites zoals Social Deal, Vakantieveilingen of Groupon, hier vind je vaak workshops voor een leuk bedrag!

Ik hoop dat je wat inspiratie op hebt kunnen doen voor Moederdag dit jaar. En vergeet niet... bij Moederdag hoort ontbijt op bed!

Meer studentennieuws

introductieweek
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden